Ce ochelari de soare purtăm în 2018?

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (1 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

 

Vara a început să-și intre în drepturi, iar zilele în care lipsa ochelarilor de soare ne va afecta condusul, de exemplu, se apropie cu pași repezi. Nu-s puțini nici cei care au o fotosensibilitate puternică, așa că accesoriul cel mai vândut în lume devine nu numai un mod de a ne exprima personalitatea stilistică, dar și un must-have pentru sănătatea ochilor.

În acest sezon, cuvântul-cheie al stilurilor de ochelari de soare este „îndrăzneț”, iar noi v-am pregătit o listă a celor mai remarcabile modele de rame și lentile:

Extreme Cat-Eye: putem traduce în Ochi de Pisică extremi: indiferent cum le-am numi, aceste rame au o personalitate extrem de puternică, similară cu cea a patrupedului sofisticat care le-a inspirat. Rama semirotundă, cu forme exagerate sau contururi decupate de inspirație felină, protejează câmpul vizual și conferă o alură teatrală – de impact!

Monolentilă: da, ochelarii de soare pot proteja ambii ochi cu ajutorul unei singure lentile! Modelele de acest tip au inspirat designerii în acest an să-i creeze în multiple variații, însă au toate ceva în comun: o îndrăzneală futuristă care ne transportă simțurile estetice direct în viitor!

John Lennon a fost o inspirație pentru multe domenii artistice, chiar și al modei: ochelarii iconici purtați de rebelul anilor ’60-’90 revin cu forțe proaspete anul acesta, spre încântarea celor mai melancolici dintre noi.

Ochelarii Aviator Double Bridge (punte dublă) mai sunt denumiți și Bullet Hole (gaură de glonț – probabil datorită faptului că au fost inițial destinați aviației militare). Designul original folosea lentile de sticlă G-15, care permiteau trecerea a 15% din lumina primită. Lentilele mari sunt ușor convexe, iar forma generoasă încearcă să acopere cât mai multe dintre unghiurile câmpului vizual. Recomandăm pentru o Vedere Fără Limite!

Lentilele colorate sunt și ele o tendință puternică anul acesta, reușind să completeze chiar și cel mai tern outfit. Brațele de susținere discrete și lipsa ramelor conferă un aspect vibrant, estival, îndrăzneț.

Author: m3nt3nanta