Medical Optic – Vedere fara limite

Misiunea noastră

La Medical Optic, credem că pentru a ne bucura din plin de fiecare experienţă, avem nevoie ca simţurile noastre să perceapă cu acurateţe cât mai mare lumea din jur. Fie că vorbim de admirarea unui peisaj sau de  îndeplinirea unui vis, avem nevoie să plecăm la drum cu o viziune neingradită și o multitudine de posibilități.

Astfel, noi ne propunem prin tot ceea ce facem și prin gama variată de servicii pe care le oferim să te ajutăm să dobândești vederea fără limite pe care o meriți.

Cum facem asta?

Pentru că ştim cât de importantă este alegerea unei soluţii de optică medicală, suntem alături de tine încă de la primul consult oftalmologic şi te îndrumăm, prin intermediul consultanţilor, specialiştilor optometrişti şi a medicilor oftalmologi cu care colaborăm, să faci alegerea potrivită pentru a te bucura de o vedere liberă, la fiecare pas.
Am dotat fiecare magazin cu un cabinet pentru consultaţii oftalmologice, o sală de  prezentare pentru rame de ochelari, ochelari de soare şi lentile de contact, toate amenajate într-un cadru prietenos în care, atât tu, cât şi cei mici, să se simtă confortabil pe toată durata vizitei.

Şi pentru că vrem să ne asigurăm că totul decurge bine, în situaţia în care în urma consultului de specialitate, diagnosticul cere un tratament complex sau chiar intervenţii chirurgicale, te direcţionăm către clinicile sau spitalele în care specialiştii noştri activează.

Atât tu cât și cei mici vă puteți bucura în magazinele noastre atât de entuziasmul și priceperea colegilor noștri cât și de cele peste 600 de modele de rame de ochelari sau de tipurile diferite de lentile și lentile de contact.

Ne bazăm pe o reţea de aproximativ 50 de medici oftalmologi şi specialişti optometrişti şi punem la dispoziţia ta un portofoliu de produse premium de la cei mai importanţi furnizori din lume ca: Ray Ban, Vogue, Bvlgari, Ralph Lauren, Giorgio Armani, Chanel, Police, Sting, Carolina Herrera, Escada, Fila, Furla, Trussardi, Guess, Tom Ford, Tom Tailor, Silhouette, Roberto Cavalli, Just Cavalli, Anna Hickmann, Gant, Charmant, Alviero Martini, Chantal Thomas, Avanglion, Sover, Centro Style, Ozzie, Essilor, Hoya, Zeiss, Ital Lenti, Baush&Lomb, Alcon, Johnson & Johnson, CooperVision s.a.

În cei 12 ani de experienţă în domeniu, ne-am bucurat de dezvoltarea a 19 magazine în toată ţara, avand peste 150.000 de clienţi mulţumiţi, dintre care 20.000 doar în ultimul an.

În magazinele noastre ai parte de o experiență simplă și accesibilă care să te facă să vezi mai mult din frumuseţile vieții.